Home » Indlæg » Technørd? Stockholm er et besøg værd

Technørd? Stockholm er et besøg værd

Er du vild med teknologi? Så er Stockholm helt sikkert et godt rejsemål for dig. Denne artikel giver dig eksempler på forskellige attraktioner og aktiviteter, som Stockholm kan byde en ægte teknologinørd. Skal du i øvrigt finde en smart måde at komme rundt i byen på, så kan du overveje https://www.autoprio.dk/. Her kan du leje en bil, allerede fra når du ankommer i Stockholm lufthavn og på den måde gøre transporten på turen meget nemmere.

Det Tekniske Museum

Stockholm byder på flere forskellige museer, der er interessant for en teknologinørd. Et af dem er Det Tekniske Museum. Her kan du opleve en hel masse seje og sjove ting. Her er udstillinger, der både handler om teknik og videnskab i det hele taget. Der er et hav af forskellige udstillinger som fx Hyper Human, en udstilling om fremtidens mennesker eller en udstilling af en fantastisk flot og avanceret modeltogbane. Du kan også gå på opdagelse i Minen, en kæmpe underjordisk udstilling, der viser hvordan det var at arbejde under jorden i forskellige tidsaldre. I alle udstillingerne er der masser af leg, spil og simulationer, særligt i udstillingen Play Beyond Play, som dækker over et areal på 1000 m2 fyldt med fantasifulde computerspil. De andre museer du kan overveje at besøge, er Stockholm Spilmuseum eller Stockholm legetøjsmuseum, begge steder lover en god oplevelse for en kreativ og nørdet sjæl.

N3rds Bar

Mangler du noget at lave i løbet af aftenen, så overvej et besøg på N3rds Bar. Her har de et utal af sjove og spilinspirerede drinks, lækre øl og en kæmpeudvalg af computerspil, som man kan more sig med. De har alt fra klassiske og tidløse spil til de seneste populære bestsellers. På N3rds Bar kan du kombinere en sjov og festlig aften i byen med en hyggelig spilaften med vennerne.

Shopping for en teknologinørd

Trænger du til en dag uden alt for meget hurlumhej, så gå en tur i Stockholms mange butikker målrettet teknologinørder. Du kan blandt andet undersøge Science Fiction Boghandeln på Västerlånggatan, en hel boghandel, der har specialiseret sig i bøger fra Science Fiction-universet. Derudover har de også et arsenal af brætspil, legetøj og andre samleobjekter. Du kan også besøge Mickes, en LP-pladebutik, som man nemt kan bruge mange timer på at gå på opdagelse i, hvis man er engageret i god lyd og sjældne plader.

Obsidian Digital A/S
Per Henrik Lings Allé 4, 5
CVR: 37407739
Info(at)obsidian.dk