Home » Indlæg » Ny teknologi gør det nemt at holde facader rene

Ny teknologi gør det nemt at holde facader rene

Alle facader er efterhånden dækket til med maling og specielt hvid maling er populært, da det ser super flot ud. Det eneste problem er dog, at det er meget svært at holde rent og facaden derfor hurtig kan komme til at se beskidt og brugt ud. Det vil man naturligvis gerne undgå, men det kræver at man på fast basis går ud og vasker facaden, hvilket er meget tidskrævende og ikke altid lige hvad man har lyst til at bruge sin eftermiddag på. Specielt fordi man jo ved, at man skal gøre det hele igen forfra senere hen.

 

Skal du have malet din facade? Så kan du bruge den helt nye selvrensende facademaling Nordsjö One Super Tech, som via nye innovationer har lykkedes med at skabe en facademaling, som er selvrensende. Hvis du skal have malet din facade og søg på ordet Maler og se om ikke der er en i dit område, som kan tilbyde at male med denne smarte form for maling. Den kan spare dig meget tid og ser lige så flot ud som normale former for maling.

Læs mere om One Super Tech ved at klikke her.

 

Denne unikke form for maling har den effekt, at din husfacade ser splinterny ud hver dag i mange, mange år. Det er lykkedes ved at lave en ny form for selvrensende maling, som helt selv tager sig af rengøring. Ved normale facader skal man bruge meget tid på at skrubbe dem, vaske dem og kæmpe med at få fjernet sorte pletter. Med denne facademaling kan du blot hurtigt skylle den over og så ser den helt ren ud igen. Derudover tager den ikke imod skidt, hvilket vil sige, at selv hvis du ikke skyller den, så ser den stadig langt hvidere ud end en normalt facademaling vil ved siden af.

 

Når man bruger denne maling garanterer Nordsjö også, at den vil holde i helt op til 16 år, hvis du følger de instrukser, som følger med malingen. Instrukserne er meget simple og facademalingen kræver meget mindre vedligeholdelse end de typiske former for maling gør. Sørg derfor at kigge nærmere på denne nye innovative maling næste gang du skal male din facade.

Obsidian Digital A/S
Per Henrik Lings Allé 4, 5
CVR: 37407739
Info(at)obsidian.dk